Palvelut


Manuthera hoitopöytä.

Se on tarkoitettu manipulaatio,mobilisointi,hieronta ja liikehoitoa antavien ammattilaisten käyttöön.Siinä on ainutlaatiset monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät hoidosta miellyttävän pehmeän ja tehokkaan.

Käytän sitä apuna myös jäsenkorjauksessa.

Manuthera mobilisaatio pöytä
Jäsenkorjaus on vanha suomalainen hoitomuoto

Siinä pyritään avaamaan niveliä, nikamia ja niiden mahdollisia lukkoja. Samalla avataan lihaskalvoja, hermoratoja ja käsitellään meridiaaneja eli akupisteitä. Näin kehon tasapaino palautuu ja kivun aiheuttajat poistuvat.

Hoito aloitetaan yleensä perustuksista, eli jalkateristä vaikka asiakkaan pahin vaiva tuntuisi olevan selässä tai niskassa.Näin edetään ja tutkitaan koko keho ,ja etsitään kivun aiheuttaja eikä hoideta pelkkää oiretta.

Siis jos esimerkiksi nilkka on joskus nyrjähtänyt ja se on jäänyt hoitamatta, on siihen saattanut jäädä pieni virheasento, joka aiheuttaa kineettisessä ketjussa ajanmittaan kehoon epätasapainoa ja vaivoja.Nilkat ovat kuin auton iskunvaimentajat, jos nilkkojen toiminta heikentyy, häiriintyy koko kehon joustava liike.

Autonomisen hermoston kautta näistä virheasennoista syntyy mitä moninaisempia vaivoja. Esim: rytmihäiriöt, rintakivut, unettomuus, tinnitus, korvien suhina, tenniskyynärpää, käsien puutuminen, päänsärky, unettomuus ja monet muut epämääräiset vaivat, joiden syytä ei ole pystytty selvittämään lääkärin tutkimuksissa. Kun tukiranka oikenee ,vapautuu hermojen toiminta ja kivut loppuvat.

Jäsenkorjaushoidon hinta 75-95€. (tapauksesta riippuen)

Mobilisoiva hieronta Manuthera hoitopöydällä 75-95€(tapauksesta riippuen)

Maksutavat: Pankkikortit käteinen ja Epassi

 Myös lahjakortit

Koulutettu hieroja on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö

Älä tule hoitoon jos sinulla on:

  • flunssa tai epäily koronasta!
  • paha ruhje tai tarttuva ihottuma
  • hemofilia eli verenvuototauti
  • sydänvika
  • halvaus
  • kuume
  • pahanlaatuinen kasvain

Jos olet epätietoinen ota yhteys lääkäriisi